De bonbons van PUUR worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Neem een kijkje bij ons assortiment en zoek uw favoriet. PUUR is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Voor bijzondere gelegenheden worden ‘special editions’ gemaakt, zoals bijvoorbeeld in het seizoen aspergebonbons, whiskybonbons voor het Gouds Whiskyfestival of bonbons met wadwater en zeekraal of korenwijn voor de Goudse Haringparty.
PUUR kan (bijna) alles maken. Van simpel hart met foto tot echte kunst: een buste van chocolade, gemaakt aan de hand van een foto. Niets is te gek, maar juist een uitdaging. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Chocoladeatelier PUUR, kortweg PUUR genoemd, is in 2006 gestart door Peter van Driel, die in dat jaar besloot zijn droom te volgen en een andere carrière begon. Daarvoor was hij werkzaam als bedrijfsleider van een ingenieursbureau. Chocola zal al in zijn genen, want zijn grootvader bestierde in het begin van de vorige eeuw een chocoladefabriek in Amsterdam. Hij wordt herdacht in de winkel door een prominent in de winkel opgehangen zwart-wit foto van glas met daarop opa en oom voor de fabriek.
De filosofie van PUUR is om iedereen te laten genieten van de allerbeste chocolade, afkomstig van cacaobonen van plantages waar de werknemers goed worden behandeld en de cacaoboeren een goede prijs voor hun cacao krijgen.
Klik hier voor de privacyverklaring van Chocoladeatelier PUUR
Klik hier voor de algemene voorwaarden
van Chocoladeatelier PUUR