Over PUUR
18859
page-template-default,page,page-id-18859,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.5,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23276

Over PUUR

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Chocoladeatelier PUUR staat voor kwaliteit. Kwaliteit die bereikt wordt door het gebruik van de beste grondstoffen zonder chemische geur- of kleurstoffen of andere toevoegingen. De basis is de chocolade van Valrhona, de Rolls Royce op de chocolademarkt. In het atelier van PUUR worden bonbons & chocolade kunstwerken en andere producten nog op de ambachtelijke manier gemaakt en dat proef je.

Bonbons

De bonbons van PUUR worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Neem een kijkje bij ons assortiment en zoek uw favoriet. PUUR is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Voor bijzondere gelegenheden worden ‘special editions’ gemaakt, zoals bijvoorbeeld in het seizoen aspergebonbons, whiskybonbons voor het Gouds Whiskyfestival of bonbons met wadwater en zeekraal of korenwijn voor de Goudse Haringparty.

Valrhona Chocola

Het Franse chocolademerk Valrhona werkt met eigen chocolade, geproduceerd met cacaobonen van eigen plantages verspreid over de hele wereld. PUUR kiest voor kwaliteit en dat proef je terug in de chocolade van Valrhona. Niet voor niets werken patissiers van sterrenrestaurants ook met dit merk.valrhona

Chocolade Kunst

PUUR kan (bijna) alles maken. Van simpel hart met foto tot echte kunst: een buste van chocolade, gemaakt aan de hand van een foto. Niets is te gek, maar juist een uitdaging. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Historie

Chocoladeatelier PUUR, kortweg PUUR genoemd, is in 2006 gestart door Peter van Driel, die in dat jaar besloot zijn droom te volgen en een andere carrière begon. Daarvoor was hij werkzaam als bedrijfsleider van een ingenieursbureau. Chocola zal al in zijn genen, want zijn grootvader bestierde in het begin van de vorige eeuw een chocoladefabriek in Amsterdam. Hij wordt herdacht in de winkel door een prominent in de winkel opgehangen zwart-wit foto van glas met daarop opa en oom voor de fabriek.

Waarom PUUR, PUUR is
Filosofie

De filosofie van PUUR is om  iedereen te laten genieten van de allerbeste chocolade, afkomstig van cacaobonen van plantages waar de werknemers goed worden behandeld en de cacaoboeren een goede prijs voor hun cacao krijgen.

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Chocoladeatelier PUUR

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden

van Chocoladeatelier PUUR