Algemene Voorwaarden
22630
page-template-default,page,page-id-22630,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.5,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23276

Algemene voorwaarden

Levering en bezorging

Bestellingen dienen minimaal 2 dagen van tevoren te worden geplaatst.

Bezorgingen vinden in het algemeen plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 19.00 uur. Chocoladeatelier PUUR behoudt zich het recht voor om af te wijken van deze leveringstijden.  Er vinden geen bezorgingen plaats op zondagen en feestdagen.

Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

De bestelde producten worden afgeleverd op het opgegeven adres. Indien op dit adres niet bezorgd kan worden, zal geprobeerd worden bij een naastgelegen adres te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is, zal er een afhaalbericht worden achtergelaten. 

 

Wij bezorgen alleen in de regio Gouda bij een minimale besteding van € 15,00

Gouda gratis

Waddinxveen € 5,00

Stolwijk € 5,00

Reeuwijk € 5,00

Moordrecht  5,00

 

Indien de opdrachtgever een levering wil laten bezorgen buiten bovengenoemde woonplaatsen, zal gebruik worden gemaakt van PostNL met de daaraan verbonden kosten zoals vermeld in de webshop. De duur van deze levering kan niet door ons worden gegarandeerd, maar zal naar verwachting 1-3 dagen in beslag nemen

Grotere bestellingen (voor bedrijven) worden alleen in behandeling genomen na overleg.

Na ontvangst van de bevestiging is de bestelling definitief.

 

Prijzen

Alle prijzen zoals vermeld in de webshop zijn inclusief 9% btw.

 

Breuk/vervorming door hoge buitentemperatuur

Indien u de voorkeur geeft aan verzending van uw bestelling, zorgen wij voor een deugdelijke verpakking. Indien er toch sprake is van breuk of vervorming van de chocolade door een hoge buitentemperatuur, is dit voor uw eigen risico.

 

Uitstraling

De uitstraling van het chocoladewerk wordt aangepast aan het seizoen, zodat deze kan afwijken van de foto’s op onze website.

 

Glutenvrij/Notenvrij

In ons chocoladeatelier worden gluten en noten gebruikt, zodat wij geen garantie kunnen bieden dat onze producten hiervan geen sporen bevatten en wijzen elke aansprakelijkheid op dit gebied af.