Opdrachten
11
page-template-default,page,page-id-11,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.5,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23276

Opdrachten

De chocolatiers van PUUR maken desgewenst voor iedere gelegenheid chocoladekunst in opdracht.

 

Niets is te gek
Particuliere Opdrachten

Voorbeelden van particuliere (gepersonaliseerde) opdrachten: verjaardag, huwelijk, jubileum, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Secretaressedag, behaald diploma of rijbewijs. Voor al deze gelegenheden kan er eventueel met een aangeleverde foto of tekening iets persoonlijks gemaakt worden. Of noem de hobby’s of kenmerken van een persoon en wij bedenken een leuk bijpassend chocoladegeschenk.

Van doosjes tot chocoladekunstwerkjes

Zakelijke Opdrachten

Voor bedrijven kunnen wij een passend origineel, opvallend en vooral smakelijk relatiegeschenk realiseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij uw logo op chocolade drukken. Dit kan in de vorm van een logo op een bonbon, een visitekaartje van chocolade of op vele andere manieren.

Al uw zakelijke aangelegenheden, zoals beurzen, jubilea of productpresentaties worden hierdoor smakelijk aangekleed. Uw bedrijf wordt zo eens op een andere manier onder de aandacht gebracht bij uw relaties. In de avonduren kan Chocoladeatelier PUUR ook demonstraties verzorgen op locatie.

Informeer in de winkel of telefonisch (0182-338374) naar de mogelijkheden en levertijden of stuur een mail via het contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht