Chocoladeatelier PUUR | WORKSHOP
22074
page-template-default,page,page-id-22074,theme-bespokedesign,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Workshop

Altijd al een chocoholic geweest, maar nog nooit echt met je handen ermee bezig geweest? Dan is nu je kans. Chocoladeatelier PUUR organiseert chocoladeworkshops in de sfeervolle winkel aan de Naaierstraat 4 te Gouda.

 

Wat houdt de workshop in?
Na ontvangst met koffie of thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot chocolade. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van chocolatier Peter van Driel maakt u verschillende soorten bonbons en een chocoladeschaaltje. De eindresultaten gaan (als ze niet al opgegeten zijn) – leuk ingepakt mee naar huis.

Dagen en tijden

De chocoladeworkshops worden op vooraf vastgestelde woensdagavonden gehouden van 20.00 tot 23.00 uur. Als u na het lezen van deze informatie de smaak te pakken hebt gekregen en wilt weten welke data nog openstaan, kunt u bellen met de winkel, telefoonnummer 0182-338374.

Bedrijven en groepen
Ook kleine bedrijven en groepen kunnen een workshop volgen. Bij een minimum aantal van acht personen kan er eventueel ook op een andere doordeweeks avond gereserveerd worden.

 

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen € 45,00 per persoon.

 

Betaalwijze
Zonder tegenbericht geldt uw reservering 8 dagen. U dient het bedrag binnen deze 8 dagen over te maken op ons op ons bankrekeningnummer 12.16.62.527 bij de Rabobank te Gouda o.v.v. naam cursist en datum workshop. U kunt het bedrag ook in de winkel betalen. Als het bedrag niet binnen 8 dagen betaald is, vervalt de reservering. Bij annulering uiterlijk twee weken voor de workshop wordt het bedrag geretourneerd. Na deze twee weken is de reservering definitief.

 

Annulering
Bij onvoldoende deelnemers kan Chocoladeatelier PUUR de workshop annuleren.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht