Chocoladeatelier PUUR | KINDERFEESTJE
22076
page,page-id-22076,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Kinderfeestje

Chocoladeatelier PUUR organiseert voor kinderen een origineel, leuk en lekker chocoladefeestje.

 

Wat houdt het in?
De jarige en de kinderen worden ontvangen met een drankje en krijgen indien gewenst de gelegenheid om cadeautjes uit te pakken. Na een korte uitleg over het werken met chocolade, waarbij ze meestal ademloos luisteren, gaan de kinderen zelf aan de gang met het maken van kinderbonbons, een chocoladelolly en/of een kunstwerkje van chocolade of marsepein (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen). Alles wat gemaakt is – als het al niet opgegeten is – mag mee naar huis.

 

Wanneer?
Een kinderworkshop is alleen mogelijk op maandagmiddag na schooltijd vanaf omstreeks 15.15 uur tot 17.30 uur.

Reserveren
Bij voorkeur 2 weken van tevoren. Voor meer informatie en/of reserveren, bel 0182-33837, stuur een mail via het contactformulier of kom even langs in de winkel.

 

Aantal kinderen
Minimum aantal kinderen 8, maximum aantal kinderen 10.

 

Kosten
€ 15,00 per kind, te betalen bij reservering. Bij minder dan 8 kinderen blijft het minimaal verschuldigde bedrag van € 120,00 verschuldigd. Indien u van tevoren de naam en de leeftijd van de jarige aan ons doorgeeft, staat hem/haar een leuke verrassing te wachten.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht